sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Toko ALO -liikkeet testissä

Eilen käytiin Pieksämäen Hau-Hau hallilla testaamassa, mitä kuuluu Tokon ALO liikkeille. Ilokseni sain huomata että ihan hyvää. Kokeenomaisia treenejä ei ole pidetty sitten joulukuun, jolloin viimeksi liikkeet on ketjutettuina testattu. Treeneissä on siis tehty vain jotain yksittäisiä asioita, eikä olla ketjutettu käytöksiä kisasuorituksen näköisiksi. Palkkauksen vähyys Gardea hämmenti siitä syystä ihan odotetusti. Hieman lisähaastetta antoi liikkurin ensikertalaisuus. Toimin itsekin ensimmäistä kertaa liikkurina ja yllättävän haastavaa hommaa sekin, varsinkin seuraamisosioissa.

Lopputulemana jäi käteen kyllä hyvä kuva siitä, mitä pitää tehdä:

- Paikkamakuu: siihen kestoa -jollain kohtaa tämä meidän yksi vahvimmista liikkeistä hajosi.
- Käännöksiä oikealle: ei olla varsinaisesti treenattu vielä ollenkaan.
- Hyppy: ylipäätään täytyy treenata kisasuorituksen oloiseksi. Parin viikon aikana on treenattu vasta itse hyppyä.
- Luoksetulo: suoraan sivu -vihjeellä saisin todennäköisesti homman kasaan parissa minuutissa, mutta mukava tehdä kaikki vaikeasti. Hallilla tehtiin ensimmäistä kertaa luoksetulo eteen niinkin pitkästä matkasta, joten yllättävän hyvin meni siihen nähden. Edestä sivulle siirtyminen harjoiteltava rutiiniksi. Hallilla tarvittiin kaksoiskäsky.
- Liikkeestä maahan meno: latenssi pienemmäksi.
- Liikkeiden ennakointeihin täytyy kiinnittää huomiota ja tehdä erottelua sanoille: käsky, onko valmista ja itse vihjeen välille.


Kaikkinensa oli mukava nähdä edistymistä ja täysin uusi hallikaan ei kokonaan hajottanut pakettia. Garden muovi-fetissi vaan nousi jälleen pintaan, kun joku meni muovikartion laittamaan keskelle kenttää ja se olikin sitten pahin häiriö koko päivänä. On se vaan <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti